• NA KOLESÁCH PROTI RAKOVINE
          • NA KOLESÁCH PROTI RAKOVINE

          • Zbierka Na kolesách proti rakovine je určená na zbieranie finančných prostriedkov určených na podporu výskumu rakoviny na Slovensku.  V roku 2018 je cieľom kúpiť Systém obrazovej analýzy, ktorý pozostáva z mikroskopu, extra citlivej kamery a počítača so špeciálnym softvérom. Hlavným organizátorom akcie je Nadácia Výskum rakoviny. Kolesá proti rakovine sa rozkrútili v roku 2003 pod záštitou paralympijského víťaza v cyklistickom šprinte, onkologického pacienta Radovana Kaufmana (Sydney 2000). Ten počas prvého ročníka podľahol rakovine, ale jeho meno sa stalo symbolom kampane. Aj naša škola sa rozhodla prispieť do tejto zbierky. Zbierka sa uskutočnila v stredu 26.09.2018. Výťažok zbierky za našu školu je 59,74 €.  ĎAKUJEME VŠETKÝM VÁM, KTORÍ STE SA ZAPOJILI A POMOHLI TAK CHORÝM ĽUĎOM. V rámci tohto dňa sa uskutočnili zaujímavé športové súťaže na školskom ihrisku, ktoré organizoval školský klub detí. (Mgr. Lucia Šípeková, koordinátorka Školy podporujúcej zdravie)

        • KNIHOBÚDKA vás pozýva na čítanie
          • KNIHOBÚDKA vás pozýva na čítanie

          • Milí žiaci, milí kolegovia, milí rodičia, všetci návštevníci našej školy, určite si mnohí z vás všimli, že na prízemí pri akváriu vyrástla modrá Knihobúdka.  Knihobúdka je určená všetkým, ktorí majú vzťah ku knihám a radi si čítajú. A ako taká Knihobúdka funguje?

            V Knihobúdke sú knihy, ktoré sú určené najmä pre žiakov. Keď Vás nejaká kniha zaujme, môžete si ju pokojne požičať a potom neporušenú vrátiť. Ak sa vám kniha páči natoľko, že by ste si ju chceli nechať, aj to sa v našej Knihobúdke dá. Môžete ju napríklad vymeniť za inú knihu, ktorú už doma nepotrebujete.

            Ak doma máte knihy, ktoré už nečítate, môžete ich priniesť do školy a potešiť nimi iných žiakov. Knihy do Knihobúdky odovzdávajte pani učiteľke Lenke Habajovej (II. B tr.).

            Samozrejme, aj Knihobúdka má svoje pravidlá. Udržujte v nej poriadok, nepoškodzujte ju a ani knihy v nej, pretože knihy sú pre všetkých. Knihobúdku nájdete pri šatniach pri jedálni, v blízkosti akvária.

            Dúfame, že sa vám tento nápad zapáči a z našich žiakov sa stanú vášniví čitatelia. Mgr. Lenka Habajová

        • BIELA PASTELKA - ako sme pomohli aj my
          • BIELA PASTELKA - ako sme pomohli aj my

          • Biela pastelka je verejná zbierka, ktorá aj vďaka pomoci dobrých ľudí zlepšuje životy tých, ktorí sa ocitli v neľahkej životnej situácii. Cieľom zbierky je získanie finančných prostriedkov na podporu ľudí so zrakovým postihnutím. Výnos Bielej pastelky je každoročne použitý na financovanie aktivít, ktoré nevidiacim a slabozrakým ľuďom pomáhajú začleniť sa do bežného života. Organizátorom zbierky je Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska. Každoročná verejná zbierka sa na našej škole uskutočnila v piatok 21. septembra 2018. Vyzbierali sme spolu 66,24 €. Všetkým srdečne ďakujeme za zapojenie sa do zbierky a za pomoc. (Mgr. Lucia Šípeková, koordinátorka Školy podporujúcej zdravie)

      • Kontakty

        • ZŠ s MŠ, GOGOĽOVA 2143/7, TOPOĽČANY
        • Riaditeľstvo ZŠ s MŠ: 038 5321 895; Riaditeľka školy: 0903 213 380; Zástupkyňa riaditeľky školy: 0904 967 916; Ekonómka školy: 038 5321 591; ekonom.gogolova@gmail.com, asistent.gogolova@gmail.com; Školská jedáleň: 0911 728 842; jedalen.gogolova@gmail.com; Materská škola: 0911 728 832; skolka.gogolova@gmail.com; Odborová organizácia: odbory.gogolova@gmail.com; Mzdová účtovníčka: mzdarka.gogolova@gmail.com
        • Gogoľova 2143/7, 955 01 Topoľčany Slovakia
      • Prihlásenie